Laat een bericht achter:

Plaats een bericht in het gastenboek!

Gastenboek


Berichten 21 tot en met 25 van totaal 388
 

Niek Wijnen uit Nijmegen

zaterdag, 16-02-13 00:45

Afgelopen december heb ik mijn Focus ST bij jullie laten tunen.
Na ongeveer een jaar gereden te hebben met een map van Bluefin besloten tot een chip op maat, andere ic, inlegfilter, ECU spacer, 3 inch downpipe, 200cpi sportkat en Sachs koppeling.
Natuurlijk voor meer vermogen en koppel, maar ook omdat het vermogen bij de Bluefin map (zoals bijna alle standaard mappen op een ST doen) na 5700 toeren hard wegzakte.
Het resulteerde in 303PK en 541NM. Tussen de 4400 en 6700 toeren heb ik nu de beschikking over 298pk+ en tussen de 2250 en 4250 500nm+. Heerlijk doortrekken dus hij blijft gaan. Met onderin een flinke duw in de rug!
Met veel enthousiasme is er aan gewerkt en het resultaat mag er zijn, Marco neemt niet genoegen met bijna goed, het moet perfect zijn. Super! Een van de weinige (zo niet enige) bedrijven in Nederland die een ST goed kunnen op maat kunnen tunen.
bij het vervangen van de koppeling werd me in alle eerlijkheid verteld dat het vliegwiel nog prima was. Ik wist niet beter dan dat dit standaard preventief vervangen dient te worden. Volgens Marco pure onzin. Blijkbaar iets waar bedrijven vaak misbruik van maken om wat extra te verdienen. In de meeste gevallen kan het vliegwiel blijven zitten. Eerlijk en het scheelt mij een hoop geld.

Helaas was er tijdens het tunen een kleine beschadiging ontstaan aan de bumper. Dit is zonder moeilijk te doen op kosten van Fasttech weer in orde gemaakt! Dus ook wat betreft garantie zijn ze niet lullig.
Mocht ik ooit verder tunen of een andere auto hebben dan zou ik zeker terug komen. Een aanrader voor iedereen. Prettige communicatie, verstand van zaken en een eerlijk bedrijf!

Succes met de zaken mannen!

 

Andre

woensdag, 06-02-13 13:18

Ik wil hier graag even van de gelegenheid gebruik maken om mijn complimenten te geven voor het vakwerk die het team van Fasttech aan mijn Volvo S70 heeft geleverd. Met een 3" downpipe (Mooi gemonteerd door Bauke) en Custom software heeft mijn Volvo nu 301 pk en 495 nm! Het mooie is dat Marco van Fasttech niet stopt tot hij echt tevreden is. Er zijn meerdere runs gemaakt tot er een prachtige grafiek ontstond met een zeer mooi vlak topvermogen dat tussen pakweg 4400 en 6000 steeds boven de 295 pk zit. In de praktijk een erg snelle auto nu!

Bauke, Dennis en Marco,

Bedankt!

 

Peter Lebbink uit Den Haag

zondag, 13-01-13 23:46

De snelheidsbeleving en hoge verbruik van mijn Opel Astra J sport 1.6T viel wat tegen dus op aanraden van de dealer een tuning op maat bij Fasttech besproken.
Dat Marco & Dennis hun vak verstaan kan ik beamen want echte techneuten denken in oplossingen en niet in problemen. Zo bleek de bestelde downpipe voor de turbo niet te passen op een Astra uit 2010. "Geen probleem" volgens Dennis... Hij heeft ter plekke de betreffende uitlaatdelen in RVS op maat gemaakt, mapping aangepast en het resultaat mag er zijn; van 180pk/230nm naar 225pk & 330nm...
Wat een verschil!! Het turbogat is verdwenen, blok heeft dankzij het extra koppel veel meer souplesse en als klap op de vuurpijl is het verbruik al met bijna 1 liter/100km gedaald!

Het rijgenot is stukken verbeterd en de auto houdt er nu pas een sportief karakter en dito sound op na. Hartelijk dank daarvoor!!

Mvg, Peter 

Erik

vrijdag, 11-01-13 22:18

Alweer dik een week geleden dat mijn V50 D5 is "behandeld".
Resultaat: hij is een stuk vlotter geworden maar het grootste compliment is toch dat van mijn vrouw: hij gaat veel makkelijker en soepeler. Niet om het één of ander maar ze merk normaal gesproken weinig tot niets van verandereringen aan een auto.
Mannen bedankt OOk van mijn vrouw!!

 

Quint Raemakers uit Almelo

zaterdag, 01-12-12 15:43

Inmiddels alweer een jaar geleden dat ik mijn S70 T-5 door jullie heb laten "opfrissen"
In eerste aanleg stond ik er nogal sceptisch tegenover. De 5-pitter automaat had op moment van tuning zo'n 250.000 km op de teller staan. Volgens Marco een schijntje voor een Volvo 5 cilinder.............
Inmiddels een kleine 20.000 km verder en tot de dag van vandaag geen enkele spijt gehad! Auto gaat werkelijk als een kogel! Vebruik is helaas wel toegenomen, maar dat heeft meer te maken met mijn rechtervoet :)
Deze mannen hebben kennis van zaken, geen twijfel over mogelijk. Met de volgende auto sta ik zeker weer voor jullie deur. Vooralsnog blijf ik echter doorrijden in mijn ultieme "wolf in schaapskleren". Mannen bedankt!

 
 

JT-Superflow uitlaatsystemen.

Fasttech Chiptuning is exclusief dealer van: