Meer vermogen, meer rijplezier

Chiptuning door Fasttech is veilig, verantwoord en betrouwbaar. Selecteer uw merk en bekijk hoeveel rijplezier Fasttech toevoegt.

Vul jouw specificaties in

Reset
Aan het laden...
Stage 1
Stage 2
Vermogen Koppel
Origineel 163 Pk 340 Nm
Na tuning 215 Pk 460 Nm
Verschil 52 Pk 120 Nm
Prijs Incl. BTW: 450,-
Ik ben geïnteresseerd
  • Hidden

Wij zijn Fasttech

Veilig chiptunen

Fasttech verbetert de prestaties van uw auto met 20% tot 40%. Ons team van engineers chiptunen zoals het hoort; veilig en betrouwbaar. Fasttech is koploper in het verbeteren van motormanagementsoftware voor een optimale prestatie van benzine- en dieselvoertuigen.

Fasttech verstaat haar vak door 20 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van chiptuning. Met geavanceerde diagnoseapparatuur is Fasttech ook dé specialist in storingsdiagnose voor ieder merk.

Chiptuning

Chiptuning is het optimaliseren van software in het motormanagementsysteem om meer vermogen en koppel te genereren, en tevens brandstofverbruik te reduceren. Het motormanagementsysteem (ECU) is een regelapparaat en regelt aan de hand van inkomende parameters onder andere de turbodruk, hoeveelheid ingespoten brandstof en stuurt onder andere het ontstekingstijdstip aan.

Bij chiptuning wordt de originele software uit de ECU gehaald, vakkundig op maat geoptimaliseerd en terug geprogrammeerd. Hierdoor blijft de betrouwbaarheid gewaarborgd en voorkom je problemen in de toekomst.

Nieuws & Updates

[fts_facebook type=page id=418577538191678 access_token=EAAP9hArvboQBAOrVvZCVTtQvGZBqBL3zZCnVPNS7uYOGelNcrBEsCo8ibHrSrHioF3vDZCASOUX0TmxybKWHXZAOjJEhEn05tGUcHjWpJwysGgciF00p4pg4IxHFNO6gYFv1uMoybX9CwJK5vvY732PsYsJvlLuKST80Gt90pJAZDZD posts=2 description=no posts_displayed=page_only images_align=left]

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9

Bekijk alle recensies

Meest gestelde vragen & onze antwoorden

Hoe lang duurt de tuning?
In de meeste gevallen zijn wij 2 á 3 uur bezig met het chiptunen van een voertuig. Bij sommige voertuigen is het complexer waardoor het mogelijk langer duurt. Bij het maken van een afspraak geven wij aan hoelang het duurt bij uw voertuig.
Is chiptuning veilig voor de motor?
Is er een verhoogde kans op slijtage van de motor na chiptuning?
Welke gevolgen heeft chiptuning voor de fabrieksgarantie?
Waarom tuned de fabrikant standaard de auto niet?
Verbruikt mijn auto meer brandstof na chiptuning?
Wordt er standaard software door jullie gebruikt?
Kan mijn dealer/garage tuning detecteren en overschrijven?
Wordt er bij jullie getest met een vermogenstestbank?
Chiptunen jullie ook op locatie?
Moet ik een afspraak maken of kan ik ook langskomen wanneer ik tijd heb?
Kan chiptuning ongedaan of verwijderd worden?

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Direct contact
Bel onsMail ons