Privacy Policy

1. Contactgegevens:

Fasttech Tuning
De Greune 21c
7483 PH Haaksbergen
T. +31(0)53-5727356
I. info@fasttech.nl

Fasttech Tuning, gevestigd aan De Greune 21c 7483 PH Haaksbergen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Dennis van Kraenenbroeck is de Functionaris Gegevensbescherming van Fasttech Tuning. Hij is te bereiken via info@fasttech.nl.

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Fasttech Tuning verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres
– Internetbrowser en apparaat type

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website verwerkt geen bijzondere / gevoelige persoonsgegevens.

4. Doel

Fasttech Tuning verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het opnemen van contact op basis van uw ingevoerde bericht.

5. Bewaartermijn persoonsgegevens

Fasttech Tuning bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Fasttech Tuning verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken

Fasttech Tuning gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Fasttech Tuning gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

8. Recht op inzage

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fasttech Tuning en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@fasttech.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Fasttech Tuning wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

9. Beveiliging

Fasttech Tuning neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@fasttech.nl

Meest gestelde vragen & onze antwoorden

Hoe lang duurt de tuning?
In de meeste gevallen zijn wij 2 á 3 uur bezig met het chiptunen van een voertuig. Bij sommige voertuigen is het complexer waardoor het mogelijk langer duurt. Bij het maken van een afspraak geven wij aan hoelang het duurt bij uw voertuig.
Is chiptuning veilig voor de motor?
Is er een verhoogde kans op slijtage van de motor na chiptuning?
Welke gevolgen heeft chiptuning voor de fabrieksgarantie?
Waarom tuned de fabrikant standaard de auto niet?
Verbruikt mijn auto meer brandstof na chiptuning?
Wordt er standaard software door jullie gebruikt?
Kan mijn dealer/garage tuning detecteren en overschrijven?
Wordt er bij jullie getest met een vermogenstestbank?
Chiptunen jullie ook op locatie?
Moet ik een afspraak maken of kan ik ook langskomen wanneer ik tijd heb?
Kan chiptuning ongedaan of verwijderd worden?

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Direct contact
Bel onsMail ons

Wij zijn van 8 tot en met 16 augustus gesloten in verband met vakantie.